
WAC 388-825-102  What if I do not want my DDA notices and corre-
spondence sent to anyone else?  (1) If you are age eighteen or older 
and do not have a legal guardian, you may request in writing that your 
DDA notices and correspondence be given only to you.

(2) DDA will review your request and comply with your request un-
less it determines that you are at risk of losing legal rights.

(3) You have the right to appeal a denial of this request.
[Statutory Authority: RCW 71A.10.015, 71A.18.020, 71A.12.030, and Ti-
tle 71A RCW. WSR 15-17-094, § 388-825-102, filed 8/18/15, effective 
9/18/15. Statutory Authority: RCW 71.10.060, 71A.12.030, and Title 71A 
RCW. WSR 08-16-122, § 388-825-102, filed 8/5/08, effective 9/5/08. 
Statutory Authority: RCW 71A.12.030, 71A.10.020, and 71A.16.040. WSR 
04-15-093, § 388-825-102, filed 7/16/04, effective 8/16/04.]
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